Inovatie digitala pentru afacerea ta SERVICIILE Cloud Nukkon

Lucrul la distanță devine mai ușor ca niciodată! Ai siguranța maximă pentru datele tale si avantaje in implementarea cerintelor actuale legate de E-factura. 

Vezi serviciile noastre.

Despre Cloud Nukkon

Cloud Nukkon este un serviciu software unic care îi ajută pe cei care folosesc un computer să-și păstreze în siguranță datele și să lucreze într-o singură platformă, de pe orice dispozitiv electronic conectat la internet. Nu ai nevoie de prezenta unui specialist IT si ai siguranta deplina a datelor tale.

Mai mult decât Cloud Computing Cloud Nukkon

Tot desktopul tau in cloud!

Cloud Nukkon este un serviciu de Cloud Computing cu ajutorul căruia poți folosi orice aplicație Windows pe care o ai deja și, bineînțeles, orice alt program sau aplicație pe care le utilizezi în activitatea zilnică. De la software-ul pentru gestionarea afacerii la programele de contabilitate, aplicațiile vamale, ANAF, POS, Tdec, Intrastat sau CRM-uri, totul este la îndemâna ta, oriunde te-ai afla. 

Cu Cloud Nukkon ai flexibilitate și eficiență maximă pentru business-ul tău.

Mobilitate și Flexibilitate

Ești conectat permanent la biroul virtual, având acces la date de pe orice dispozitiv, de oriunde.

Siguranța și securitatea datelor

Datele sunt stocate în servere din data center aflate în locații diferite. Astfel, te bucuri de siguranța totală a datelor tale și poți fi sigur că informațiile nu se pierd

Accesibilitate totală la date

Toate informațiile și programele sunt stocate într-un singur loc, iar tu le poți accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv (nu neapărat al tău)

Partajare simplă cu clienții

Poți partaja datele de lucru cu clienții, ceea ce îmbunătățește relația cu aceștia și poate spori portofoliul de clienți.

Eficiență și rapiditate

Când alegi Cloud Computing prin Nukkon, lucrul devine mai rapid și mai eficient. Aplicațiile funcționează fără blocaje, iar funcționalitatea de depunere a declarațiilor este rapidă și simplă.

Suport tehnic rapid

Echipa tehnică Nukkon se ocupă rapid de orice problemă legată de software. În felul acesta te bucuri de liniște și economisești timp și bani.

Încredere construită. Parteneri de top ne aleg.

Cloud Nukkon oferă posibilitatea de a migra orice companie în mediul digital, împreună cu programele și datele necesare. Soluția noastră de Cloud Computing se adaptează cu ușurință în mai multe domenii de activitate, inclusiv: contabilitate și expertiză contabilă, profesioniști din diverse domenii (avocați, medici, consultanți, auditori etc), agenții imobiliare, HoReCa, construcții și altele. 

Începe Transformarea Ta Digitală Cu Nukkon Astăzi

Te susținem în dezvoltare Cum Poate Nukkon Transforma Afacerea Ta?

 1. Extinderea Portofoliului de Servicii: Nukkon poate oferi o oportunitate de a extinde gama de servicii pe care le oferi, de exemplu, să oferi servicii de contabilitate online sau consultanță pentru digitalizare.
 2. Căutarea Noilor Piețe: Prin digitalizare, poți să explorezi noi piețe sau să-ți extinzi prezența în zone geografice noi.
 3. Eficientizarea Operațiunilor: Nukkon te ajută să-ți eficientizezi procesele, ceea ce poate duce la o creștere a productivității și a oportunităților de afaceri.
 4. Câștigarea Clienților Noi: Prin îmbunătățirea eficienței și securității, poți atrage clienți noi care caută servicii de încredere.
 5. Competitivitatea Crescută: Utilizarea platformei Nukkon te poate ajuta să fii mai competitiv pe piață, ceea ce poate duce la câștigarea unor contracte sau proiecte noi.

CLIENȚII NE RECOMANDĂ

Testimoniale

Citeste ce spun clienții despre experiența lor cu Nukkon

TESTEAZĂ O LUNĂ GRATUIT

Pentru a solicita o lună de test și/sau pentru mai multe informații despre Cloud Nukkon, vă rugăm să completați formularul de mai jos și un reprezentant al companiei Nukkon vă va contacta în scurt timp cu toate informațiile de care aveți nevoie.

SOLICITĂ ACUM O TESTARE GRATUITĂ!  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Răspunsuri la întrebările despre Cloud și serviciile noastre.

  CONTACT

  Completați formularul și un reprezentant al companiei Nukkon vă va contacta în scurt timp cu toate informațiile de care aveți nevoie.

  cloud computing

  CAT COSTA?

  Avem două pachete de servicii disponibile, dar și o ofertă de testare.

  NUKKON INNOVATION DEVELOPMENT SRL

  J08/2930/2007, CUI 22653710
  Adresa: Brașov, Str. Albatrosului, nr. 15
  Telefon: +40 745 133 401
  Email: florentina@nukkon.cloud

  Scroll to Top