intrebari-frecvente

Întrebări frecvente

Softul instalat poate fi, practic, orice aplicație Windows, pe care o aveți deja și, desigur, orice program sau aplicație pe care o folosiți în mod curent: programe de gestiune comercială, programe de contabilitate, aplicații vamale, aplicații ANAF, aplicații POS, programe de producție, CRM-uri, etc.

Avantajele Cloud Nukkon sunt semnificative. Economii însemnate, o bună mobilitate, o mai mare securitate, accesibilitate, intimitate, eficiență, scalabilitate, adaptabilitate, flexibilitate, etc.

Datele dumneavoastră sunt stocate, în cele mai bune condiții, și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la copiile de rezervă, deoarece acestea sunt efectuate automat prin intermediul sistemelor noastre de backup programate în fiecare noapte. Pentru liniștea dumneavoastră, copiile de securitate se fac simultan, în două centre de date, situate la mai mult de 400 de Km distanță unul de altul.

Cloud Nukkon respectă Legea privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, atât din punct de vedere al securității, cât și pe parte de stocare și backup. Menționăm că, serverele noastre sunt localizate în zona Comunității Europene.

Accesul la datele companiei poate fi organizat pe diferite nivele de securitate, în funcție de nevoile dumneavoastră. De exemplu, pot exista directoare la care au acces toți utilizatorii sau directoare cu caracter privat.

Accesul de tip multiplatformă este unul dintre avantajele Cloud Nukkon. Practic, vă puteți conecta de pe orice platformă: Windows, Linux, Mac, tablete, smartphone-uri, etc.

NUKKON CLOUD SRL

J23/7286/2023, CUI 49052398
Adresa: Oraș Chitila, Str.Bradului nr.3A, ap.5, Jud. Ilfov
Telefon: +40 745 133 401
Email: florentina@nukkon.cloud

Scroll to Top