Partajează datele cu clienții E-factura prin Nukkon

Cauți soluții pentru E-Factura? Cu Cloud Nukkon integrezi ușor E-Factura (în programe cum sunt: Saga, FGO, Smartbill, Winmentor, etc.) cu avantaje atât pentru firma de contabilitate, cât și pentru clienți.

E-FACTURA. Soluții NUKKON pentru E-factura 2024

Suntem lângă tine pentru a te ajuta să integrezi cu ușurință E-factura în orice program de facturare, cum sunt: Saga, FGO, Smartbill, Winmentor, etc.

E-Factura este sistemul național de facturare electronică și va fi obligatoriu din 01 ianuarie 2024. Cu ajutorul Cloud Nukkon, clienții noștri au posibilitatea de a integra mai ușor aceste schimbări majore.

Suntem gata să răspundem provocărilor viitoare pe care le aduce E-factura, oferind soluții eficiente și flexibile conform Legii nr.296/26.10.2023. În scopul satisfacerii cerințelor variate ale clienților noștri, Cloud Nukkon prezintă două variante care se adaptează nevoilor și structurilor organizaționale diverse.

În urma experienței alături de clienții noștri, oferim variantă de lucru în sistem Cloud Nukkon:

 

E-FACTURA – ACCES COMUN PE UTILIZATORI DE CLOUD NUKKON

 

Aveți posibilitatea de a face schimb de documente, de a stoca documente comune între dumneavoastră și clienții dumneavoastră, în calitate de deținători de utilizatori Cloud Nukkon.

AVANTAJE E-FACTURA ÎN CLOUD NUKKON

Firma de contabilitate și clientul lucrează în cloud în același program e contabilitate, pe același server și au acces la aceeași bază de date;

Clientul are nevoie de semnătură electronică, își emite singur facturile, acestea fiind transmise in sistemul RO E-Factura în mod automat din același program de facturare.

Datorită accesului comun în contul de facturare, facturile emise sunt transmise și în sistemul RO E-Factura, dar rămân înregistrate în programul de contabilitate.

IMPORTANT:  Informațiile pot fi partajate între firma de contabilitate și client, atunci când fiecare parte deține un cont de utilizator în Cloud Nukkon. Vezi aici detalii despre Saga Cloud Nukkon.

Vrei să afli mai multe informații despre serviciul Saga Cloud Nukkon? Soluția noastră este dedicată contabililor și clienților acestora și oferă siguranță, eficiență și suport personalizat.

Vezi aici detalii despre serviciul Saga Cloud Nukkon. 

Saga E-factura

TESTEAZĂ O LUNĂ GRATUIT

Pentru a solicita o lună de test și/sau pentru mai multe informații despre Cloud în Saga cu Nukkon, vă rugăm să completați formularul de mai jos și un reprezentant al companiei Nukkon vă va contacta în scurt timp cu toate informațiile de care aveți nevoie.  Servicii Cloud

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Răspunsuri la întrebările despre Cloud și serviciile noastre.

  stocare in cloud

  CONTACT

  Completați formularul și un reprezentant al companiei Nukkon vă va contacta în scurt timp cu toate informațiile de care aveți nevoie.

  solutii cloud

  CAT COSTA?

  Avem două pachete de servicii disponibile, dar și o ofertă de testare.

  NUKKON CLOUD SRL

  J23/7286/2023, CUI 49052398
  Adresa: Oraș Chitila, Str.Bradului nr.3A, ap.5, Jud. Ilfov
  Telefon: +40 745 133 401
  Email: florentina@nukkon.cloud

  Scroll to Top